Blev en låt ist för jobb


Show and tell

Gumörron alla slöfockar, själv sitter jag på skolan och "jobbar"... ska bara skriva ett litet inlägg här så ni fått nått att roa er med, hihihi.. jaja iaf så är jag sjuhelsikes trött, blev sent igår för att jonas va så jäklarns seg på att ladda mobilen så vi prata till nära två tiden inatt, vilket var skitkul då, men ja känner nu att det var lite onödigt.
Steg upp ovanligt tidigt imorse också, hela sjugotvå minuter över 6 steg jag upp och tog mig en morgondusch.
Efter duschen klädde jag påmig, och fortsatte städningen i tvättstugan hihih..
Jag gick upp och smiknade mig o fixa håret, vilket jag inte gjort på år och dar, känns nästan jättekonstigt att ha mascara.
Menmen,  så gåre.

Igår blev det ändrade planer, det blir varken byske eller bure ikväll, eller vi bestämde ju att vi skull va i byske hos Cissi, men det blev som inte så efterssom att dom andra hellre ville va i stan, och jag tar mig inte hem ifrån stan ikväll, så istället får jag en myspysar kväll med Matilda istället. Hon kommer till Ost runt 18 tiden och vi ska bada bubbel o mysa på, blir troligtvis en sväng till majbrasan och grilla lite pinnbröd och korv hihihi :]
GUD vad jag saknar Matilda alltså, har inte träffat henne på år och dagar, men ikväll då jäklarns.

Nu mina vänner ska jag försöka börja med Engelskan så jag inte måste jobba så himla mke hemma.

Godafton och sup inte skallen av er ikväll !



R.I.P Romiz Hasanov

Ensammen hemma

Mor och Far är i Wien, och jag sitter här hemma i Ostvik själv. Lyssnar på min tabok som ska vara "utläst till imorrn "
Vilket inte ens lite kommer att hända, hoppsan kerstin säger vi på de.
Somsagt så är jag ensam hemma tills på söndagkvell, fast de e klart, jag har ju Sara o Ola bara några meter bort så, jag lär nog överleva.

Idag slutade jag 20 i ett, och som vanligt var vi på skeria, det var inte helt min dag kan ja väll säga, jag skulle göra egen majonäs, och den skar sig, hoppsan kerstin det såg bara ut som ekkelpekkel, men men vi fixare ju iaf, så den gick o äta !
Annars gick det ju bra, jobbade med Mackeboy och det gick faktiskt bra, vi gjorde Citronsorbet, och fläskfilé och hasselbackspotatis. MUMS, jag är fortfarande mätt, så det blir en lättare middag för mig.

Kan be om ursäkt för gårdagen, bara ni i min klass som förstår, men jag bör ändå be om ursäkt om ja sabba stämningen men ja hatar henne så jävla mkt, fast det vet ni redan, fyfan, hatahatahata !

Imorrn blire byske, så först ska ja ju på skolan, och ta dagen som den kommer, efter det blir det stallet som skall göras, sen ska jag laga nån egen middag, och jag tror det blir en kasslerröra och pasta, hihi låter inte så gott men det är mumsimums.

nej nu ska ja ta mig nå i magen och dra ner till stallet, håller desstom på att städa i tvättstugan åt mamma, och det går ganska bra faktiskt.

bjussar på en bild ifrån idag :

Hallelujah, han handla i lule

Dagen har rullat på ganska bra må ja säga, fick veta lite betyg av stybbe/rattnalle/björne whatever.. blev väll inte sjuhimlarns glad med vafan, jag ska inte ens gå hotell så spela roll?

Iaf såå har jag gjort klart referatet på svenskan, som jag skrev om Erika Nyberg. Så nu vet ja allt om henne, trevligttrevligt!
hihi nämen annars då? Jag tycker int att de finns så mkt att skriva om dagen, efterssom den lixom har vart en vanlig dag.
Vi gick tyvärr till halv fyra, vilket jag tycker är jättesent, så det var dagens minus.

Dagens pluss var kanske... hm fåse?..
Har träffat en del folk från gamla klassen, typ Eve Pontus, kim o Fredde,okej det va inte så många,,, just ja.. dessutom åkte ja med boobie hem i bussen.
Hon har köpt en balklänning och jag är SÅ AVUNDSJUK, ja vill å :(
Men min pojkvän är så tråkig hihihi, förlåt älskling.

Ikveel har ja ridit i Ersmark, och det gick väll hyffsat bra ändå, vågade mig på en meter, vilket jag inte gör alla dagar, så det va nå possetivt iaf.

Valborgs snart då i byske, blir en favorit i repris ifrån förra året, så puss på det.

Sen i helgen kommer min älskade älskling hitåt får ja hoppas, jag vågar ju inte sova helt ensam hemma från onsdag till söndag heller :O näedu!
Saknar han rå mkt, sen känner jag att jag börjar bli ganska "smått" arg på hans jävla röstbrevlåda BLÄ PÅ DEN.

 
-05

Hemska tankar

Hejhoppla.
Sitter nu här på skolan i datan, och vi sitter och pratar om döden, vilket kanske inte är helt roligt.
Vi börja prata om att en som jag vets pappa har druknat, och jag har även fler runt om mig som gjort det, sen slängde jag en tanke på Marcus,
 Marcus Degerman. Jag kännde inte killen alls, men jag har en vän som var riktigt nära vän med Marcus som liten, och inte tänka på Marcus familj, att veta att man kanske aldrig kommer hitta honom.
Fyfan säger jag bara, så fruktansvärt otäckt, tänk bara tanken att åka rakt ner i vattnet, och ens sista tanke är att man aldrig någonsin mer kommer att komma upp. Och aldrig få berätta för sin familj och vänner hur mycket man älskar dom.
Tanken skrämmer mig verkligen, och jag lider verkligen med alla er som förlorat någon nära.
*1990-01-11 - †2008-01-20 Vila i frid Marcus Degerman


Äntligen en dag att bara ta det lugnt

Är helt slut sen igår.
Det blev som så att jag och Susanne fick jobba lite extra för nordanå på folkparken, och det var ju inte helt fel kan man ju säga.
Början av dagen spenderade vi såklart på skolan. och den gick väll ganska bra känns det som? Jag har dessutom gett mig ann att börja JOBBA på lektionerna, vilket jag inte gjort så bra förut kanske. Micke (min lärare) sa att om jag bara orkar plugga o jobba på skolan så fixar jag ett vg. Och skriver jag vg på Nationella så blir det VG i matte A :)
hahah kanske inte är nå att skryta om men.. det är allti nått. Matte B till hösten dåra..
Fick veta att jag hade VG på livmedelskunskapen nu också, och check this out MVG i köket ! :D
Nu ska ja skriva om annat än bara betyg, det blir så himlarns tråkigt att läsa för er andra.

Efter skolan så slutade vi ganska tidigt, eller ja tidigare iaf, och vi gick genast till Ica för att handla lite mat att äta.
Sen bar det av till KLUTMARK. Där vi chilla vid datorn o skrapa jonas aplott o sen skulle vi laga mat. Lat som ja är fick ja steka köttfärsen och susanne hackade alla grönsaker åså. Så efter middagen stökade vi bort o busa med Molly, Susses enormt gulliga vovve som hoppar roligt :D
Vi åkte ner till schtaan igen till Susanne's pappas jobb och satt och väntade där tills vi skulle börja jobba klockan 18.
Strax före 18 var vi på folkparken och bytte om och börja jobba, jag fick mig en glad överraskning när ja såg att peter (älsklingsmatildas morbror, vars barn vi brukar vara barnvakt åt) var där och jobbade.
Vi fick hjälpa till att lägga upp mat och hjälpa servitörerna med all disk å så. Och det gick väldarns bra.
Och bara för att göra alla svartsjuka så kan ja ju meddela att ja fick träffa denna man:
Inte varje dag precis.
Iaf så gick tiden ganska fort och vi jobbade från 18 till 23:30 så alltså 5,5 timmar. Så nu har man tjänat ihop some money och det är ju inte helt fel, fick drygt 100kr/h.. Så det är bara tacka o ta emot.

Idag har jag tillbringat hela dagen lång i stallet, där jag trivs som bäst.
Där har jag motionerat alla tre galningar, och med vissa hare gått bättre än andra.
Inte nog med att ja var slut sen igår, iaf så börja ja med Matisse, och med han var jag ute i nästan en timma och lalla runt östanbäck. släppte ut han och tog in nästa gullegris, som jag kan berätta är 19 år och väldigt galen.
HAHAHA nej okejdå, han försöker iaf vara galen, sen så är han ju inte direkt smidig som en tre åring men men, han gör iaf ett förök. Jag red 20min bakklänges med honom, och for in i skogen vid farmor och farfar, där Strong själv bestämmde att här ska vi galoppa. Så det gjorde vi en bit, sen stanna vi vid farmor o farfar och prata med dom en stund.

Sen sist men inte minst var det dags för dagens utmaning. Den vita hästen var inte min vän idag, tyvärr, synd för han.
Utan har var spritt språngandes galen när ja skulle tömköra han, så ja satt mig upp och lät han galoppera varv på varv på varv, tills den lilla sparven lugnat ner sig, då tog ja på tömkörningsgjorden igen och tömkörde klart.
Åhh vissa dagar är du billig gråben.



Nu sitter ja här och gör som lite, hade hoppats på besök ifrån Joel under veckan, men han har inte ringt så han lär nog inte komma hit iaf, tyvärr, jag saknar han en himla massa mycket. Han ringde i lördags o sa att han skulle komma förbi i veckan, men men ingen joel har synts till.

Och härligt att se att ni fortsätter kommentera, så fortsätt så, alla som är här, det är så himla kul att nån skriver.
Nu ska ja upp o Chilla med min Fader, och kanske åker till frostkåge o köper carra, Mums

Bloggen har vaknat till liv.

Tjenahoppsan.
Har inte skrivit på jättejätte länge och det ber jag verkligen om ursäkt för. Jag får skylla på att jag haft en hel massa att tänka på och göra sista tiden, men nu äntligen sitter jag här igen och skriver ett fint litet inlägg.. och ja gissar att det kommer bli ganska långt, men somsagt så vet man ju aldrig.

Hmm få se.. vet inte ens vart jag ska börja.
Tävlingen i helgen gick oerhört bra, är helnöjd över hela lördan och Grå var världsklass! Dessutom slog vi rekord på % med varandra såg ja också när ja kom hem. Sen gick det också väldigt bra för linnea och Papito, som lyckades få en placering i LB ! Så ett stort grattis till dom!

Nåvär annars då? vad händer?... njaa det är väll som vanligt, Tisdagen igår alltså fick jag spendera med min underbara älskling, vilket inte är helt fel !
Vi roade oss med att se en film med ett kostigt namn som Jenny inte fatta ett dugg av, och efter de så gick vi till Anders, oj FÖRLÅT, Lunkan. Sen drog Jonas därifrån i typ en timma, så då satt ja där med Lunkan i hans lägenhet o vi prata och skratta en hel massa. Efter ett tag kom Alvin också, men han for typ direkt o hämta Ludde, och däremellan kom Jonas tillbaka.
Hahaha det är ena roliga pojkar hela hopen, hahahahaha !

Iaf så minns jag inte när vi gick hem, 10 halv elva kanske,
 och vi gick inte förbi på Ica eller Statoil som planerat,
omg asgarvar dära...
När somna vi då? Vette fanken, jag tappar typ tidsbegreppet när ja är med Jonas, eller ja det är klart, tiden går fort när man är med någon man älskar, Menmen så blev det ändå inte så sent igårkväll.
Vi vaknade båda två pigga o glada innan klockan 6 i morse, och väntade på att Mamma skulle ringa o kolla om ja va vaken, och när hon ringde så tog vi en Dusch, sen vare dags för mig att gå till bussen.

Idag har jag lagat min tre rätters lunch på Skolan som slutade som såhär:
Räkcocktail
Plankstek
Pannacotta med Hallonkräm

Mumsfillibabba blev det, enligt min Familj iaf, Tycker det var riktigt kul att hela familjen var samlad, Mamma Pappa Sara Och Nils.

Nu om 27 min precis nu börjar Rent hus, som jag har i läxa att kolla på.. skippade tillome träningen för det !

På Fredag gott folk, hoppas jag på att få jobba lite på Nordanå, efterssom dom sökte två st som ville jobba och såklart så ställer jag och Malin gärna upp tilsammans !

Nejnu, nu ska jag ge mig med detta skrivande och jag lovar att försöka att skriva mer än vad jag gör i nu läget, för det känns som om jag börjar snart vara klar med saker o ting.

Sen Jonas
Du är det finaste jag har.
Jag kärlekar dig. f ö r a l l t i d

Borgafjäll med världens pussigaste pussgurka


TACK för den underbara resan.
Malin Kicki Jörgen Simon Johan Sofia Jonte
Tack !

Bloggpaus

Japp det är sant.
Har väldigt många bollar i luftan nu..Och bullar i magen !
 ikväll ska jag:
Träna
Packa inför Borjafjälll
Skriva en engelska redovisning
Skriva ett repotage
Fara till stallet
Äta


Hejdå. Är i Borga en vecka, slå en pling vettja !
jag förväntar mig en massa kommentarer när ja kommer hem ;]

puss på världens finaste Jonas

Åkargatan 28b

Hejsan hoppsan, så var man här igen.
Alltså i Norsjö för den som inte fattar :)
Idag har endå vart en trevlig dag, fick sova ända till 10över sju imorse !, efterssom ja duscha igårkväll åså, åt mig lite frulle. sen gick ja till bussen där ja träffa Emz .
Första lektionen var gympa, och ja gick såklart till Nordanå efterssom att vi är där varje Tisdag, vi spela lite badminton,, aah faan, ja suger på att stava :S..
Efter gympan så vare att snabbduscha o  tillbaka till skolan igen, och sen hade vi engelska oxh matte.
Efter lunchen som var 10över 12 så gick vi till Rattnalle, och fick veta betyg på proven som skrevs, och jag fick VG+ !
Mkt glad är jag nu osv.

Gick därefter till Anderstorp, Japp, VI GICK !
Vi skulle nämnligen se nån show som estetarna gjort, bla var viktor, olle o micke med från byske.
Innan ja gick in i aulan så träffa ja Patapatata, jeeå, patrik himself. HAHAHA, jag skrämde han nästan :)
Nog om han, efter showen fick vi sluta iaf, klockan blev väll nästan tre?.
Ringde till massa folk som går på a-torp, man nädå, bara för att jag är där så hade alla andra slutat :(.
En som jag ringde var Niklas Erholtz, Fyfasiken så jag saknar den killen.
Världens finaste, fasst det vet nog alla redan !

Åt på subway efterssom ja som inte orka göra nått här ;)
Nu ska ja iväg till Ica, och köpa some stuff,
Med stuff menar jag såklart gåttegått, nämen vi får se, ja hade nästan tänkt slänga ihop en kladdkaka tills ikväll :)..
undrar vad älskling tycker om den idén, jaja allt för mig.
fick bli en gammal bild på min vän Jonas :)


Over and Out !

Ville bara säga att

♥Jag   k ä r l e k a r   dig Jonas♥

Fina bilder detdär !

Mmmm... Måndag.
Dagen har väll vart som alla andra måndagar?
pratade igårkväll med Jonas i telefonen och han var typ ovanligt pratglad ;) Hihihih men det är alltid trevligt.
Iaf så åker ja dit imorrn och så.. funderar bara vad jag ska fördriva tiden med. Kanske jag skulle ha tagit med mig en bakform och baka en kladdis?
Så kan vi myspysa o äta den när han kommer hem. Hihi blir säkert inte så, troligtvis kommer jag att sluta med att ja sitter vid datorn iaf, det brukar bli så.
Guuud vad jag saknar han, sen på Torsdag åker jag med malins familj till Borgafjäll, blir najs.
Måndag - Träning
Tisdag- Norsjö ♥
Onsdag- Träning
Torsdag - Borgafjäll !

Sen kommer vi hem på tisdag, och då hämtar vi nog upp jonas så han får följa mig hem !, om han inte lanar så dvs.

hmm.. nu ska ja leta upp några sånnadär Najsa bilder som ingen sett förut...


Fällfors !
 Forciie gubben!
 
Simon, aldrig en tyst minut med dig inte !
 Jag i en blå verson  
Sommaren 07 med dig.
  Du kommer alltid att vara bäst av alla.
 Även om bilden är uppochner så är vi coola brudar
  Vännen.

Marley och jag

Tjenna, har inte skrivit på länge känns det som, men men, ska försöka skriva ett par rader nu.

Igår
Hände väll inte sådär rikligt mkt, vaknade 20 i ett och direkt ja vakna ringde jag Jonas, han hade bett mig ringa mellan tolv och fyra. Så ja passa på att slå en pling åt han : )
Vi prata tills hans ström var slut och under tiden ja prata med Jonas så hann Cissi och Frida ringa också, och sen försökte ja koppla in jonas också, men då försvann han lixom :)
Tokaspajken :)
Nejmen vi bestämmde oss iaf för att åka på bio. Alltså jag Cissi Frida Ewe och Vickan :)

Sååå.. när ja väl lyckades dra mig upp och "tväråt" en grapefrukt och drog ner till stallet ;)
Gjorde allt klart o tömkörde Grå ett litet tag, och sen bar det av hem igen ;)


Gjorde mig som klar för bion, och fick skjuss till e4an av pappa. Bion var typ bra tycker jag, helt klart  värd att se!



Det handlade alltså om den här lilla sötsaken !,
jag skulle också vilja ha en sån liten sötknopp till hundvalp !
Tycker endå att alla borde se den, hihi bara för att jag är en såndär som börjar flänna så fort det blir lite sorgligt,
Men ändå.. Den var bra !





Det blev väldigt sent för mig inatt, var ute och gick med Hanna ett tag för vi hade en hel del att prata om.
Var där till ett, när rickard kom dit :)
Sen la ja mig typ o skulle sova, men klockan 4 hade ja fortfarande inte somnat :(
Menmen,, trotts alla om och men så har jag tagit mig upp idag !

Wellwell, allt för mig, ska nog städa mitt rum nu och sen dra vidare till stallet.
Ikväll ska jag se wipeout och kanske sanningens ögonblick också, men. Jag tycker ändå att ja borde ta ett bad, det var ju så jäkla längesen sist nu.

Mjaaaou !

Kort kväll

Men men.. Tack ändå allihopa.
M a l i n   S u s s e   L i n n e a

alla som inte dansar är våldtäktsmän? hahaha...
Umeå bor...?!

Saknar mitt hjärta !
mjaou på den.

Freda, hos LB

Gumörrongumörron.
Nu är ja hemma och ska snart till LB, jag Susse och Malin sk nämnligen dit och mysa : )
Blir lite kul att få se vars linnea riktigt bor, och så :)

Hihiihi.. finns inte mke att berätta om dagen, bara att det var nått som gick lite snett när vi for hem?!
Fattar inte riktigt vad. För jag har inte valt någons sida. Och dig det handlar om
, jag vet att du kommer läsa det här, och jag fattar inte riktigt vad du har att sura för, och den där blicken jag fick i bussen. Jaa.. om blickar kunde döda.
Fattar verkligen noll om det där. Vad äre du tycker jag gör fel?
Jag tänker inte välja bort henne bara för att du kanske vill det. Det tänker jag bara inte.
Även jag och Hon har känslor som alla andra. Förstår egentligen inte vad du håller på med för barnsligheter?
Jaa det lär jag nog aldrig förstå.

Hursomhelst hoppas jag att ni andra får en lika trevlig kväll som jag nog kommer få!
Slå en pling kanske? : ) 

 
KYSS OCH GOODBAJJ

Torsdags kvällen

Hejhej, och tack för alla kommentarer :D
Hela sex styckna i förra inlägget !

Japp idag har det väll inte hänt jätte mke?, njaa jag steg upp före 12 nån gång.
Var hemma o var sjuk idag.
Har kommit fram till att jag sovit 18 timmar under senaste dygnet, känndes onödigt, men skönt !

När jag vaknade så tog jag mig en morgondusch, riktigt skönt, men det vart så varmt att jag nästan vart svimfärdig.
fick sätta mig ner ett tag o andas lite kall luft.
La mig sedan på soffan för att bara chilla med Mamma och Sara.

Sen drog ja ner till stallet o sen till Affärn med mamma och handlade :)

Sen.. som ni ser så har jag ju fått en ny design av Micaela, vad tycks? :D

Jag är iaf helglad över att få ha en så fin blogg.

 

Och fick dessutom veta idag att Mamma och Pappa visste om att ja hade en blogg, och pappa har typ läst o följt den?
Jag anar att det är Nils som skvallrat ! :]





Min vovve är sjuk, troligtvis har hon livmoderinfektion.
Hon bara sover o sover, och hon har ätit dåligt nu så hon har blivit mager.
Hon har också börjat kissa inne, tycker jättesynd om henne, men imorgon, imorgon ska hon till doktorn och oppereras,
hoppas iaf att hon blir bättre, stackars min lilla vovve.
Hon är inte alltid så söt, det vet nog alla som vart hos mig o träffa henne, hon är lixom inte så glad
på andra människor.
Hon tycker inte heller om att man kommer o sätter sig vid henne när hon sover.
Det gjorde jag idag, jag satt mig vid henne, hon morralite granna, men ja pratade bara lite lugnt med henne, och det slutade att hon tillslut kröp upp i knäet på mig :)


Hoppas bummsan blir frisk snart, så man får tillbaka din pigga och glada vovve ! :)



Ikväll har jag ringt Jonas, efterssom jag ringer gratis till han, men det kostar för han att ringa mig.
Vi prata ganska länge, men ändå inte till så sent.
Det är så sjuuukt,
Jag var med han senast igår, och ändå saknar jag honom så förbaskat mkt!

M e n  d e t  ä r  v ä l l  d e t  h ä r  s o m  k a l l a s  K Ä R L E K.


Om det blir som beräknat, blir jag moster om exakt 31 Dagar
GUUUD vad jag längtar :]
 

Skeria,,, bakning av bullar o negerbollar



Åhh.. skönt att äntligen få säga negerbollar,,, på skolan var vi tvugna att säga Chokladbollar när dom såldes.
Men nu heter dom så mkt som Negerbollar.

Jobbig dag idag, på alla vis.
Jag och Jonas somna efter två iaf, tyckte nästan synd om han för ja va pigg o kunde som aldrig sluta prata, det är tur man har en gullig pojkvän som alltid lyssnar och förstår : ) <3
Klockan sex.
Väckarn ringde, jag insåg lixom då att ja int skulle orka stiga upp redan då, så vi låg kvar ett tag till.
Tills klockan var 25 i sju, då tvingade jag mig upp ur sängen, huvva !
Sprang nästan till bussen för att hinna. (Den gick 5 i) Men nog var jag där i tid, inga problem.
Imorse hann både Mamma och Pappa ringa o "väcka" oss, men nog var vi duktiga o "steg upp" då..
njaa... känndes lite surt att bara få vara med han ett litet tag den här gången, men å andra sidan finns det ju inge bättre än att vakna upp med sin älskling bredvid sig.
och här emellan passar den här in.. :

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.


Älskling, det är sant, ingen kan ta din plats.
Du är den mest underbara människan som finns.


Jag kom till stan 5 i 8 imorse, fast egentligen skulle ja va där klockan 10 över? Satt mig på bussgrillen o vänta på Lydia, vi skulle nämnligen gå till Skeria tillsammans : )
Mådde piss då, vet inte varför, men ja mådde både illa o min mage slog nog knut på sig själv, huvva smärta !
Knarka i mig två ibumutin när ja kom till skolan iaf, och lite bättre blev det då, Magen gav med sig tillslut, men då börja ryggen, och jag som sovit så gott inatt, varför har JAG ont i ryggen?
Jag och Julia gjorde bullarna iaf, och börja på chokldbollsmeten, dock hann vi inte så långt förän bullarna skulle bakas ut, vi gjorde både bullar med ("pistage") om det stavas så? och med Kanel, och godis gris som jag är kunde ja inte låta bli att smaka, och det var nog det dummaste jag gjort.
Började bara må mer o mer illa eftetr det, men ja är rädd för att ta allt för mke verkatbletter, eller ja,, jag har typ alltid vart rädd för att svälja piller. Oavsett vare är för några.

Bullarna blev stiliga, men efterssom att vi inte får ha på oss mobilen o ta kort på dom, så kan ja vida på ett ungefär hur dom såg ut.. fast jag vet inte vad jjag ska söka på, men nu får klara er ändå !

Efter vi gjort chokladbollarna och bullarna klara så gick jag och Julia ner för att sälja dom.
Och Julia om du läser detta, tack så hemskt mkt för att du var så alert idag, för jag vet att ja var väldigt borta hela tiden, men tack iaf gumman :)

Vi sålde bullarna väldigt snabbt iaf, och chokladbollarna gick åt dom med, men inte lika bra, men det är klart?!
Vad går upp mot nybakta bullar?!
MUMSIS.

Efter vi sålt följde jag julia och åt i restaurangen, maten såg verkligen jättegod ut, men det blev inge av för mig.
Och NEJ jag bantar INTE, är lixom inte en sån person som går o fjantar på "jag är så tjock osv" stör mig bara på sånna, hallå? man är fina som man är, :)
Jag mådde bara extremt illa när hon skulle äta, och ni ska veta det tog emot att inte få äta ur deras goda mat.
Typiskt, varför just IDAG :(

Åkte hem klockan tre iaf, gick med Sara och Erika in till stan, Och vi stod bara utanför CK, och dom rökte : ) Var faktiskt ganska skönt att bara sitta ner ett tag.
När dom rökt klart skulle Sarah till Marcus och Erika till Simon, så ja orka lixom inte följa dom så jag gick o satt mig vid bussplatsen istället.
Gustav kom o överraskade mig i bussen, och vi prata på ett tag : )
Sen just när gustav klivit av, satt ja ju som själv och halvsov mot fönstret, och när ja tittar, sitter bäver bredvid mig och skrämms, jag var Inte ens lite beredd på att han skulle vara där.
Menmen Min bäver är gullig, och tack Andreas för den fina kommentaren ; )

Tack också ni andra som kommenterar, så nu medans ja kommer ihåg kan ja svara på endel av dom :)

Bäver:
Jonas är pajken i mitten på bilden


Daniel:
Det var inte två inlägg, det var tre.. Men det är lugnt bror, jag ger dig en andra chans?
btw, jag har väll aldrig vält med en skoter?!

Boobie, Elisa, Frida och alla andra ni som sagt grattis:
Tacktack :)


fortsätt kommentera, det ger en som en liten gnista att orka fortsätt skriva o blogga.
Om ingen kommenterar så känns det nästan lite lönlöst.

Så komigen, alla som läser,, skriv ett "hej" eller nå bara, och vilka ni är, så äre större chans att ja orkar skriva ett till inlägg.


Nu ska jag lägga mig ner o sova ännu lite till, ska bara se om ja hittar nån kul liten bild att klämma in i texten, så kanske det blir lite roliga.

komigen, lurar dagen, än så länge är det bara Evelina den fina som lurat mig !

1april, tiden bara rusar iväg lixom?

D u   ä r  d e n  f i n a s t e   j a g   v e t,   d u   ä r   d e n   f i n a s t e   i   v ä r l d e n.
J O N A S


RSS 2.0