Snart September

30 Augusti idag. tänk att sommaren redan är slut. Eller slut?! Det är 18 grader varmt ute just nu. Så än så länge kan man njuta av dom sista soltimmarna.
Alltså Tisdag idag, jag jobbar själv på rönnbäcken ikväll.. Kul. NOT.
Innan jobbet ska jag svänga förbi på Lantmännen för att köpa ett hackamore till min kära lilla Grå.
Idag har förövring Minna ridit med mig och Gråman, och hon var så duktig lilltjejen ! "Hoppla" Stanna" "Roligt" Åka Hästen" "Nåman" Efteråt fick Grå en rejäl bamsekram och massa klappar på halsen. Lycklig häst och Lycklig Tjej. Dom är så goa båda två !

Red sen lite själv på ridbanan, Grå blev gode irriterad varja gång jag tog tyglarna och stretade emot direkt jag tog minsta tygeltag. Så nu ska jag köpa ett hackamore och verkligen HOPPAS att det funkar. Skulle verkligen vara guld.
Gråman har fått stå hela sommaren, och jag har lixom kommit fram till att jag inte gjort nått jag heller. tror den här sommaren slåt rekord i dagar på hästryggen. (Dock åt fel hål , tyvärr) Men jag håller tummarna att vi en dag kommer att vara tillbaka i en hyfsad form både jag och Gamleman. Bara att hålla tummarna. Har ju faktiskt börjat som smått att skritta/trava nu i veckan när dom fått gå över på vinterhagen, så han förhoppningsvis blir av med stormagen snart !

Sen så händer det annat kul i mitt liv. Ska bland annat ner till stockholm med Moa, för att springa tjejmilen. Underbart ! Jag är endå grymt taggad, trots att jag har noll kondis. PEPPAD !

Nuu ska jag verkligen ta för mig av det braiga vädret innan jobbet kallar. SEE YA !

Saknar detta.


Matfesten

Tänka sig att det har gått ett helt år sen vi var på matfesten och hade vårat "Barntält" Helt otroligt vad fort tiden går ibland.
Nu är jag hemma från jobbbet... har jobbat lunch med Brallie :)
Ikväll bär det av till Ersmark för ridlektion =)... Ska nog låna riskolehäst eller låna Nästor... Vi får väll se... Sen hoppas jag bara att det blir en riktig myskväll. LEDIG i morrn, iaf från jobbet.. men skolan kallar ju endå :P..

Hoppas på eksimåmys ikväll !
PYSS
Avslutar väll med en graciös bild på min man !

...

Fyfan vad man kan bli irriterad alltså.

Inthepurplerain



Saknar dig Lillhjärtat♥

Drängsmarkshoooden

Sitter vid Datan och pratar med Virrpannan och Lillebror/Krattan Ryden...
Har (nästan nyss) kommit hem från Drängs, där jag fått se "Draktränaren" som förövrigt var KUNG.
Nästan lika kung som mina grabbar !

Nee nuu blire att lyssna på lite MUSICA.
Because today i dont't fell like doing anything =)

PEEACE ! /SkYfFeLn

slemviken

Hejsan hoppsan.
Sitter här vid datan och kände faktiskt (för en gångs skull) att skriva i bloggen, så man måste ju passa på.
Har iaf varit på leos lekland idag med Sara och Thilda. Och har insett vilket roligt jobb det skulle vara att få jobba där, att få kombinera att laga mat och få umgås kring barn ! RENA RAMA DRÖMMEN i mina ögon.

Just nu är det verkligen love life. Och känner mig allmänt peppad till det mesta.

Har iaf jobbat med Bea (Frilén) ikväll och det har gått superbra. Vi har varit så duktiga och skurat alla fönster och hon har torkat påde skåp och väggar. Låter int som så mkt men det tog ett tag kan vi lova. Fick sluta prick klockan nio, och det satt bra. skönt att på komma hem tidigt !

Nu sitter jag och pratar med lillebror, han är ju lika frisk som alltid, men jag älskar han endå. han är ju trots allt min lillebror <3

Det gjorde jag bra, måste hitta en kul bild också.
Ni utstrålar sån glädje till varandra. <3




EsKiMåPuSs Då !

368 dagar

Har börjat inse hur fort tiden går. Känns nästan som om man inte hinner leva i nuet.
Tänk att det snart är 2 mån sen jag tog studenten, och att jag haft körkort i snart 1,5 år.
Känns som om det skulle vara bra att bara stanna upp ibland, och lixom hinna landa innan det händer något nytt.
Bara blotta tanken på Mormor, min älskade Mormor, det är 368 dagar sedan hon lämnade oss. Ett år och tre dar sedan. Kan fortfarande inte förstå att vi aldrig mer kommer ses. Men i mitt hjärta har hon en speciell plats, och det kommer hon ha föralltid.

Saknar dig Mormor.
Men du ska veta, du ger mig inspiration varje dag. För när jag blir gammal, så ska jag bli som du! Jag saknar dig, hälsa på i mina drömmar någon dag, du är varmt välkommen.

Bra går allt som ej går illa, illa är att inga tårar ha


RSS 2.0