Lennart


Har jobbat ikväll. Känner mig helt slut i kroppen, sen känner man hur glad hunden blir när man kommer hem.
Lennart, jag måste ju medge att du är väldigt söt ibland lilla gubben.

puss på dig







Ett par andra bilder att lägga upp....
       

Ett halvår

I söndags.
Helmysig dag med älsklingen var det, han kom hit på lördagskvällen och åkte på Måndagskvällen.
På själva dagen, den 28 var vi i Raggvaldsträsk och hälsa på Linda och Kenneth och såklart barnen, Julia , Albin och lilla Joel.
Sen åkte vi till stan och älskling bjöd mig på bio.
Vi såg baksmällan och den var ruskigt kul så se den !!


Jag älskar dig


Sommarjobb

Hejsan allihopa.

Solen har gått i moln och farbror vind tog nyss över. Idag mina vänner har jag hunnit göra väldigt mkt vill jag nästan påstå, men först vill jag skriva om dagarna ni missat nu ett tag...

I måndags började jag ju som sagt jobba i Fällfors. Stod i disken den dagen, efterssom vi alla var där och jag tycker nästan att det är min plats hihihih.. Sen jobbade jag och NiklasH i tisdags, vilket var en helvettes dag, allt tjorvade sig där ett tag menmen.. sånt händer, den dan var Hanna också där men hon blev sjuk och åkte hem.

Onsdagen låg jag ute och PRESSA i solen, vilket jag nu fått sota för sen den dagen, har brännt mig rejält men det börjar lägga sig snart faktiskt.

Torsdag/Fredag har vi också jobbat, Jag Niklas och Micke... och det  har flytit på bättre dom två dagarna, men det är inte ens på gränsen till roligt att jobba 10h utan rast i 30 graders värme. Sen står jag ju i kassan så jag ska räkna i huvet hur mkt växel dom ska ha tillbaka. ÅHHH säger jag bara.. jag som inte ens är snabb i vanliga fall... bajs.

Nu idag Lördag.. jag steg upp runt halv sju tror jag, då åkte jag och systeryster ner till stallet och släppte ut hästarna, mockade fixa maten åt 4 hästar + att vi hann rida en sväng i skogen med hennes sötnos till häst och mitt pucko till ponny.... Ajaa ibland är du iaf gullig grå.
Efter det hämtade jag Lennart, är ju hundvakt nu när Nils och Micaela är på utflykt, ner till skara har dom åkt iaf. Hoppas dom har det bra därborta.
Jag ock Lenneboy gick till stallet igen, och fyllde spån i boxarna och vatten i tunnorna ute. Efter det gick vi till Farmor och Farfar, pratade med dom ett slag och gick sen hem igen.
Jag Sara Ola och Thilda åkte och köpte glass i frostkåge, blev en Mayan Mystica och den var mums !

Sen har jag badat i träsket med Lennart.. och lega där och softat i skuggan.
När vi gick hem har ju hunden fortfarande mkt energi kvar så vi busade lite ute också, först fotboll sen vattenspridaren sen vattenslangen, Så nu är hundrackarn  slut för en gångs skull haha.

Jonas ringde nyss, han sluta jobba 4 och kommer hit när han ätit middag.
Och påtal om honom så har vi ju faktiskt ETT HALVÅR imorrn,
förstår ni vad tiden går fort? ojojoj... så jag ska vara med han nu idag imorrn och hela Måndag.

imorrn drar vi nog till Raggvaldsträsk till Linda och Kenneth (jonas syster o hennes kille) Och på kvällen var det tänkt att kanske gå på bio, någe förslag?!
Nu ska jag slå på tv:n och bara ligga där tills middag och softa.

See ya later aligator

Midsommar


Sommartider HEYHEY sommartider !


Solen skiner som aldrig förr tror jag. Kom nyss hem ifrån stugan, så jag passar på att göra ett litet inlägg hära innan jag drar mig vidare ut. Igår efter jag skrev så gick jag ut och åkte vattenskoter med Sara och Ola, åkte runt ön hihihih...
Efter vi kört runt så klev Sara iland och jag tog förarplatsen, sen körde jag litegranna och det var så jävla kul att det är inte sant, känns som om man bara flyger fram hahahaha.
Iaf så ringde Jonas igår också, pratade inteså länge efterssom han skulle jobba natt åså.. Men det blir nog att slå en pling ikv eller under dagen.

Ikväll gott folk ska jag ju vara med min bästa vän, Matilda såklart.
Vet inte vars vi kommer vara, men det spelar ingen roll, bara jag får träffa henne.

Snart bär det av till stallet, känns tråkigt att måsta dra dit ist för ligga ute och pressa i solen, så jag ska nog skynda mig att göra bort det så jag hinner sola innan Matthis fnattis kommer hit huhu.
Någe annat mindre roligt är att den där lösa hunden är här igen, gav visst ingenting att lämna in till polisen, och Jag får ingen som kan skjussa in mig dit heller. Så han sitter där ute, allderless själv stackarn. :(



As summer brings the happy times
The autum wind will whisper
A closer friend I'd never find
Than the one I call my sister

Jag älskar dig !

                           / Lillasyster

Jonas hela veckan



Istället för fredag hela veckanhar jag haft Jonas hela veckan. Från Måndag till Fredag. Vi var i norsjö till Onsdag, sen åkte vi till Ostviken med Saabababen. Vi har vart i stugan och kört vattenskoter. Nils har lånat en vattenskoter, vi får se senare om jag tar en sista sväng med den innan den ska lämnas tillbaka. Iaf så körde Jonas Nils och Ola för fulla muggar.

Igårkväll var jag i drängsmark hos Marielle och vi hade typ tjejkväll och Dansa och sjöng runt midsommarstången (väldigt fin sådan vill jag lova)
Blev en väldigt mysig stämmning när vi allihopa satt runt bordet medans linkan spela gitarr och vi hade allsång. Helmysigt !
Annars var mestadels av kvällen riktigt trevlig. Och vi la oss runt 5 imorse. Sen gick vi upp halv tolv tror jag det blev, men jag var vaken sen 9-10 tiden... Vi åt och sen åkte Johanna, Cissi åkte innan alla andra steg upp och jag åkte hem vid tre tiden.

När jag kom hem stekte jag mig en hamburgare och åkte sen ner till Gråman och gjorde stallet och red en litenliten sväng. Han har gått på bete sen i onsdags och magen har svällt rejält. blir att motionera bort iaf en liten del av det till veckan. Jag har ju semester vecka nu huhuhuhu..

imorgon kanske Matilda kommer till mig eller jag till henne. Längesen jag träffade hon nu. Men det blir säkert heltrevligt.
Nu mina vänner ska jag nog ut o köra med Sara och Ola lite, blev som sugen att köra lite..
Jonas är duktig och jobbar idag, han jobbar sen 8 imorse + natt inatt.
Vi får väll se när jag skriver nästa gång.

pusssssssssssssssss


Bjussar på en bild från lycksele också hihihi..

Thilda är mitt sötetroll

Hejsan.

Skrev nog inte igår.. eller var det igår jag skrev.. eller?..
Spenderade i vilket fall hela min dag i norsjö. Rättare sagt att jag låg i jonas soffa hela dagen, han for typ 12 trorja, så jag satt på en film, Patrik 1,5 den var väldigt bra faktiskt. Så den kan ni ju se.
Sen somnade jag i soffan, medans jonas typ var på nå jobb grejs, sen vakna jag halv tre.. tyckte att jag borde göra någe innan dagen är förbi, så ja gck till Ica och köpte lite choklad och Proviva. Sen tog jag mig an all denna disk i lägenheten, Så jag diska bort allt och gick ut med soporna, sen hann jag just o pass till datorn så kom jonas hem igen. Såg Van Wilder om det nu blev rätt stavat. Den var också ganska bra faktiskt.
Somnade väll runt tio tiden, Emelie och Linda kom också förbi en sväng.

Imorse lyckades jag tjata upp jonas att stiga upp. Efter ha fått en hjärtattack av hans jävla väckarklocka så var jag hyffsat vaken sen 6 påå morgonen. Men jonas han somna om.. han steg upp kvart över sju och han börja halv åtta. tokas pajk!
Kunde hur som haver inte sova när jonas inte var där imorse. Vet att ja försökt prata med han och inget svar fick ja heller haha.. han kom hem halv ett typ.. och vid det laget hade jag hunnit he på KungFuPanda, love it !
Po är fan min idol ,, lööööööve him.

påtaal om LÖÖÖVE så var vi till Mange och Erika igår,, jonas bror o hans tjej alltså, första gången jag träffat dom. Och både dom och barnen var HUR GULLIGA SOM HELST.


nu är vi hos Sara och Ola,, pojkarna ser skatefilm och Micaela och Sara sitter och pratar... katter tror jag hihi.
nee nu ska jag gå tillbax till jonas och alla...
pussssssss

Väldigt mycket har hunnit hända

Tjaao. Sitter här i norsjö, har just låtit jonas gå och köpa snus, NIKOTINFRITT faktiskt. Men han hade ju vart så duktig att inte snusat på vare två dagar?.. Minns typ inte. Men Ovanlig länge, så det förtjänar han iaf, omän jag inte diggar det så stort.

Förlåt också att jag inte skrivit. Men saker och ting har vart väldigt körigt på sistone. Dom som träffat mig vet ju att min sadel och lite andra grejor vart stulna,,, saker mellan 10 000 - 12 000 i nypris.. cirka 6000 nu.. men endå hemskt att nått ska hända.
Sen visar det sig att personen det var känner mig, vilket gjorde saken ännu värre. Polisen gjorde in5te ett skit så vi åkte dit själva isf. Fick prata med henne och sa åt hon att jag var jävligt besviken på henne, efter allt jag gjort för henne. ALLA GÅNGER jag försvarat henne. Sen får man det där som tack?!...

Sen gick vi ju ut första året ur gymnasiet i tisdags också. Trevligt värre och kvällen var lika bra. Den tillägnade jag till största delen med klassen och Angelica- Jag köpte linnet i Turkiet, vet inte om det finns här i sverige, men hittar du ett äre bara att slå till.
 
Onsdag:
Träning i Ersmark, var en liten tävling, vi skulle först hoppa barna, sen galoppera så  fort som möjligt runt sommarhagarna, och tänka sig att Jag Sara och Linnea vann. Vårt lag alltså..

Torsdagen hände det väll kanske inte så mkt på, tror jag så skriver inget dära. eller jofaan min älskling tog studenten. Grattis gubben :)

Fredag var det tävling.. i lucksele.
Var trögt att åka typ 17 mil.. Men hade ju Linnea i bilen också. Så det gick ju bra.
Tävlingen gick också bra, fick 58-59 % i båda klasserna så. Endå hamna jag lååååååångt ner på placeringslistan. Men grattis till Linnea och Papito iaf som fick sig en sjätte placering.

LÖrdag:
Vaknade två eftersom vi inte kommmit hem från lycksele förän två på natten.
Kurs för Anna Baker- typ bästa tränaren i världen. Den gick skitabra.

Söndag:
Sovde två timmar den natten så var rätt slut.
Anna kurs igen, gick lika bra, om inte bättre än lördagen men det känndes dock att han var slut.
Sen hem, handla och direkt till Ersmark med strong. Gick jättebra att rida han, och efter hans ridtur var det dax att rida Dilerious typ jättestor kan vi också kalla han. Har typ aldrig vart så död efter en ridlektion förr kan jga ju meddela men men...

Måndag:
Alltså idag, steg upp halv sju för att släppa ut hästarna. Gjorde stallet år måde mig och sara, för tredje dagen i rad, men hon är så gullig så det förtjäna hon. Sen åkte jag hem till Henne för att säga Grattis åså. Sen kom Farmor o Farfar och fira hon också. Sen efter det åkte jag till frostkåge klockan ett, kollade lite hur mkt jag kunde jobba och så ska Niklas ha bestämt scheman till på Onsdag. Känns bra.
Nu är jag som sagt i norsjö hos min underbara älskling och han är tillbaka nu så jag ska vara lite Social.

Grattis igen, älskade Syster på födelsedagen. Jag älskar dig !

Dagens inlägg

Godermorgon, klockan har nästan nyss slagit nio. ovh jag börjar inte förän om en timme.
Gårdagen blev inte ens lite som jag tänkt, fast den slutade desto bättre ändå. Det började med at ja farfar kom till mej, och jag fixa kameran åt ha, sen började jag på inlägget "gårdagens inlägg" .. Hann som aldrig publicera't i bloggen igår, så det kanske blev lite jobbigt att läsa. vem vet?!
Jaja hur som haver så åkte vi sluterligen till stallet , och ni kan nog aldrig gissa vem som red på Grå igår, NILS.. Gick ändå bra faktiskt, fasst innan red jag, skulle hoppa över en höboll, och grå tjura ihop men tillslut gick det ju riktigt bra.

Sen hände det som jag inte kan skriva här. Vill bara säga att jag är så GRYMT JÄVLA BESVIKEN på dig.

Nu på skolan.. börjar ju 5 över 10 som en vanlig Måndag. Då har vi datakunskap. Vettefan vad somhänder och fötter där.. Men det lär vi ju märka. Efter datan har vi lunch, sen HÅL.. och sist svenska, för vi har ingen hotell idag. Funderar på att prata med Sara, om vi kan få städa ur skåpen på hålet, så hinner jag med ett bussen ist för tre. Känns bra iaf. Egentligen åker jag ju hem med kvart över fyra, så det skulle vara himla skönt att få åka hem klockan ett ist.

nu är Susse här så jag ska som avrunda inlägget och vara Social.. Hon som powergått ända ifrån  Aurum nu på morgonkvisten. hihih
aaa PUSS

Gårdagens inlägg

Japp idag fyller världens underbaraste underbaring år. Finaste människan på jorden helt klart.
Och inte nog med det så har mamma och pappa bröllopsdag idag också !

Jag har tänkt. IGEN.. tänker nog allderless för mkt, och det vet jag ju att jag gör egentligen, eller vad tycker du jonas?
JAa iaf så fyller typ ALLA år nu... Jonas mamma, Simon, Joel Pappa, Lasse ... okej sååå många var det inte, men det känns som om jag inte gör nått annat än säger "grattis" till alla.

Tänka sig att lilla Thilda blir en månad imorgon också :D

Hursomhaver så tror jag att barnkära Jenny kommit fram ur garderoben. Var allderless förtrollad av alla små barn igår.
Alla är ju så hemskt gulliga att jag vet inte riktigt vad !

Grattis Pappa



Grattis Pappa på 50-årsdagen.
För mig kommer du alltid att vara bäst.

Jag älskar dig pappa !

Kalasbyxan


Härlig rubrik som påminner mig om en viss Kim Andersson och en till pajk. trevligheter kallas det lixom.
Sitter nu här, har ätit en väldarns sen lunch nu, och väntar på att min Jonas ska komma hit.  Han är iaf påväg, gissa att han är halvvägas snart iaf.
Steg upp nio i morse, hjälpte Mamma och Pappa med dukningen medans dom fixade Maten.
Jag tycker dom har gjort ett enastående jobb som fixat ALLT detdär själva ! Bild kommer nog senare !
Allt smakade väldigt bra och min mage är proppmätt. Får inte ner en bit till.

Känns inte bra att inte ha vart på skolan i veckan, eller jag var där i Onsdags, men jag åkte ju hem igen också..
Jag brukar typ endå alltid vara där, och jag är nästan ALDRIG sjuk, derför känns detta konstigt.
Men jag måste ju också bli sjuk nån gång, men det ÄR bland det värsta jag vet kan jag lova.

Hursomhaver vill jag endå ge en dagens puss till en riktigt söt liten k l u t m a r k s b o , Susanne Nilsson heter hon och hon är typ en cool tjej har jag hört.
Hon ringer och hör hur det är med mig varje dag,
och jag får en hint om vad jag missat på skolan
(vilket inte är mkt alls efterssom det är sista veckan och allt)
Jag får dessutom höra en hem massa annat
. Som tex det här "HON HAR GREPPET" Bara jag och Susse som fattar, och det är nog det som är det roliga. Tack iaf gumman, för att du ringer och bryr dig om hur jag mår och så !
PUSS gullegris.


Sen vill jag säga GRATTIS till JOEL som fyllde 16 den tredje,
Och GRATTIS TILL SIMON som fyllde år den fjärde !

Susse92 är en sötknopp

Hejsan hoppsan.
sitter i mitt rum just nu, smsar med jonas, vilket känns jättekonstigt efterssom jag inte sms:at med han på flera månader, efterssom han inte haft pengar på mobilen. Pratade med han igår också,  var nästan extra kul att prata med han då, efterssom det brukar vara mestadels jag som pratar.. Men igår var det för typ bara han som prata.

ingen skola blev det idag heller pga att jag mådde PISS igår. Så idag steg jag upp halv nio,  steg upp igen elva, och klockan ett ungefär så drog jag o sara till stallet, betade hästarna och så, sen har jag inte gjort så mkt annat än ätit och Pratat med Susanne. Riktigt prateglad tjej detdära. SÖTKNOPP



Det värsta som finns är att veta vad som är problemet, och samtidigt veta att jag kan ingenting göra

Supernova - Lättar mitt hjärta <---

Hejsan.
Sitter här hemma och är sjuk, bestämmde imorse att inte åka till skolan idag heller, är inte riktigt helt frisk ju.. det värsta är att jag inte vet vad jag har. Mår som halvilla och jag har haft ont i huvet sen början av helgen ju... pappa fixa nacken igår och efter det har jag mått illa, han sa att det kunde vara balansnerven som vart i kläm? aja ingenting som jag fattade riktigt hundra iaf. Känndes inte bra alls efter jag tryckt imig en palt heller, snacka paltkoma alltså. Känns typ som om magen svällt upp massor, men det börjar snart lägga sig igen som tur är.

Snackar med Chasse på msn nu, btw så minns jag att jag drömmde om han inatt, att jag träfa han på nån strand nånstans. sjukt. Dessutom förgyllde han min kväll genom att skicka lite låtar som han o Jaybee skrivit ;) Tack så mkt för det.

Nej nu ska jag snart sova. har väntat på ett telefonsamtal hela dagen, men det verkar som aldrig komma.
Godnatt mina vänner, blir troligtvis skolan imorrn.

Bilden som jag lovat gick inte att ladda upp, blir en favorit ist. puss på hon på bilden !



Proviva

Godmorgon allesammans, sitter nu här på skolan och tänkte skriva ett litet inlägg i bloggen.

Lördagen för mig slutade mellan 8 -9 på kvällen sen vaknade jag elva igen, då jonas ringde. Sen somna jag om igen, till klockan tre, då ringde han igen. Han fråga om han fick komma och sova hos mig, och det är klart att han fick. Han var på akuten, och jag trodde han var där med hans kompis, som jagvet gjorde illa sig den kvällen, men nä han var där själv, han hade nämnligen slagit svanskotan.
Iaf så fick han ingen röntgen tid förän söndag morgon klockan nio, så klockan nio var vi där inne i på akuten och väntade.
Sen halv elva fick han gå in, och jag satt mig ute ett tag medans jag väntade, sen gick jag in och somnade på två stolar. Hade nämnligen så jävulskt ont i huvudet.

Sen stannade han hos mig till klockan två, och åkte hem, och jag åkte ner till stallet.
Gjorde allt klart och lastade lillagrå, han verkade ovanligt lugnt så ja tänkte bara "YES " blir kanske en lugn ridning idag, men det tyckte INTE han, utan han bara hoppa o galoppera o studsa o bocka. Fint där grå, det är ju härligt att du alltid visar upp din starka sida?

SEN mina vänner så tog den lektionen äntligen slut. Fick åka hem och så for jag hanna o Rickard och badade i trääsket, eller ja rickard titta på. Vi fann en riktigt härlig flotte där vid sidan av, nämnligen en jättestor frigolit bit som gick riktigt bra att stå på, fick också en halvhärlig bild när vi ramla ifrån den, men jag har ingen telefonkabel här så kan tyvärr inte lägga in de här.

Nee nu ska jag nog pallra mig mot datan snart, ska bara kolla lite bussar.. Mår typ noll bra just nu. Huvudet dunkar så jävulskt. blir nog att åka hem halv elva. För det andra så känns det som om min mage typ har vridit sig 90 grader.

Aa slut med negatiitet nudå?

HOOOJ

RSS 2.0